Gewonde bij overval op dienstverleningscentrum Mackaystraat Rotterdam

Gewonde bij overval op dienstverleningscentrum Mackaystraat Rotterdam

Een medewerker van een dienstverleningscentrum aan de Mackaystraat is zaterdagavond 27 februari gewond geraakt toen hij werd overvallen. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Om 23.20 uur drongen twee onbekende mannen (de een wat groter dan de ander, licht getint, donkere kleding) het pand aan de Mackaystraat binnen. Ze bedreigden de medewerker (28 jaar, afkomstig uit Rotterdam) met een vuurwapengelijkend voorwerp en eisten geld. Daarbij werd ook klappen uitgedeeld door de overvallers, waardoor de medewerker gewond raakte. Niet veel later gingen de overvallers er vandoor. Onbekend is of zij iets hebben meegenomen.

Zoekactie
De politie startte direct een uitgebreid onderzoek in de omgeving. Met meerdere eenheden werd die avond en nacht naar het duo gezocht. Helaas hebben agenten de twee mannen niet aangetroffen.

Ziekenhuis
Voor de gewonde medewerker kwam een ambulance ter plaatse. Hij is vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen behandeld te worden.

Getuigenoproep
Het onderzoek naar de overval wordt voortgezet. Er zijn sporen veiliggesteld en er zal een buurtonderzoek plaatsvinden. Getuigen van de overval of mensen die de twee mannen hebben zien lopen, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.