Gewapende overval op slijterij Riederlaan Rotterdam

Gewapende overval op slijterij Riederlaan Rotterdam

Woensdagavond rond 22.00 uur vond een gewapende overval plaats op een slijterij aan de Riederlaan in Rotterdam. De verdachte bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. Nadat zij hem het geld overhandigde verliet hij de winkel rustig en liep in de richting van de Randweg/Beijerlandselaan. Niemand raakte gewond. De medewerkster van de slijterij was alleen in de winkel toen rond sluitingstijd een man binnenliep. Hij liep naar de kassa, pakte een groot, zwart, op een vuurwapen gelijkend voorwerp uit de sporttas die over zijn schouders hing, en eiste geld. Toen hij dat had gekregen, liep hij rustig de winkel uit en vertrok in de richting van de Randweg/Beijerlandselaan.

Het slachtoffer kon het volgende signalement geven: een man, ongeveer 20 jaar, tenger postuur, rond de 1.70 m, blank, sprak goed Nederlands met een licht accent, een zwarte ‘bubble’jas, een capuchon, pet of muts en een blauwe spijkerbroek. De sporttas die hij droeg was groot en zwart en had één witte schuine streep.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die getuige waren van de overval of meer weten over het incident, specifiek een taxichauffeur die ten tijde van de overval vlakbij het pand stond. De politie hoort hem graag als getuige. Neem daarvoor contact op met de politie via 0900-8844, 0800-7000 of politie.nl/melden.