Gewapende man bedreigt drietal met vuurwapen Kruizemuntstraat Rotterdam

Gewapende man bedreigt drietal met vuurwapen Kruizemuntstraat Rotterdam

Op 15 november vond een beroving plaats op de Kruizemuntstraat in Rotterdam Charlois. Rond 20.00 uur ging een 25-jarige vrouw met een vriendin een kennis bij de bushaltes op het Zuidplein ophalen. Met z’n drieën liepen ze vervolgens terug naar de portiekwoning van de vrouw aan de Kruizemuntstraat. 

Eenmaal in het portiek wilde de kennis de toegangsdeur achter zich sluiten, maar die werd ineens door een onbekende man geopend. De man drong naar binnen en bedreigde de slachtoffers met een vuurwapen. Van de bewoonster stal de man voor een paar tientjes aan geld. De kennis moest zijn horloge en rugzak afstaan. Na de beroving rende de man in onbekende richting weg.

Signalement
De dader was negroïde en had een bol postuur. De man droeg een donkere halflange jas met een capuchon. Hij was kleiner dan 1.80m.

Getuigenoproep
Wie de beroving heeft zien gebeuren of de man aan de hand van zijn beschrijving (her)kent, wordt gevraagd met de politie bellen. Neemt u contact op met de afdeling RTO van de politie Rotterdam via 0900-8844. Anoniem belt u met 0800-7000.