Getuigenoproep voor mishandeling in verkeer Albert Plesmanweg

Getuigenoproep voor mishandeling in verkeer Albert Plesmanweg

Een 33-jarige man uit Rotterdam werd maandag 30 juni slachtoffer van mishandeling na een verkeersruzie. De mishandeling vond plaats op de Albert Plesmanweg in Rotterdam. De politie is op zoek naar getuigen. Rond 17.00 uur reed een 33-jarige man in zijn lichtblauwe Peugeot 107 op de Reeweg in Rotterdam richting de Antonie Bodaanweg. 

Plotseling reed een zwarte bestelbus van vermoedelijk het merk Mercedes tegen zijn auto aan. De inzittenden van de bestelbus probeerden de auto van de 33-jarige man meerdere keren van de weg te dwingen. Op de Albert Plesmanweg ter hoogte van het bedrijf Rurtalbahn Benelux BV, werd de 33-jarige bestuurder tot stilstaan gedwongen. Vervolgens werd hij door twee inzittenden van de bestelbus mishandeld. Uiteindelijk wist hij aan zijn belagers te ontkomen. 

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze zaak of was u getuige van het incident? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie Eenheid Rotterdam via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem , telefoonnummer daarvan is 0800-7000.