Getuigenoproep overval snackbar Het Haasje in Schiedam

Getuigenoproep overval snackbar Het Haasje in Schiedam

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een overval op een snack-bar aan de Nieuwe Maasstraat in Schiedam op 5 december. Rond 21.30 uur kwamen twee onbekende mannen de snacknar binnen. Eén van hen liep direct achter de toonbank en eiste onder bedreiging van een mes geld. 

Er waren op dat moment geen klanten in de snackbar aanwezig. De twee gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor en lieten de twee personeelsleden ongedeerd achter. Mogelijk reden ze weg met een scooter, maar dat is niet zeker.

De mannen hadden het volgende signalement: 
Dader 1 was ± 1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte jas, had een zwarte helm op zijn hoofd en had zijn gezicht deels bedekt. De man had een normaal postuur. Mogelijk was hij rond de 20 jaar. 
Dader 2 droeg ook een zwarte jas en een zwarte helm. Ook hij droeg een helm en had zijn gezicht bedekt. Dader 2 was vermoedelijk ook zo’n 20 jaar oud.

Wie getuige van de overval is geweest, wordt gevraagd met de politie te bellen. Dat geldt ook voor degenen die de mannen vóór de overval of erna hebben gezien of andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. Men kan bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.