Getuigenoproep na aantreffen dode man Bredenoord Rotterdam

Getuigenoproep na aantreffen dode man Bredenoord Rotterdam

Op vrijdagavond 12 december is in een woning aan de Bredenoord in Rotterdam het levenloze lichaam gevonden van een 56-jarige Rotterdammer. De man is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. De politie is een grootschalig onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Vrijdagavond trof de politie het levenloze lichaam aan van de bewoner. Sectie heeft inmiddels uitgewezen dat de man mogelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie is direct een onderzoek gestart. De Forensische Opsporing houdt een uitgebreid sporenonderzoek in en om de woning. Daarnaast worden getuigen gehoord en camerabeelden bekeken. Afgelopen woensdag 10 december is de man voor het laatst gezien.

Getuigenoproep
Een team van 20 rechercheurs houdt zich bezig met het onderzoek. Het team wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben. Heeft u sinds afgelopen woensdag iets verdachts gezien of gehoord rondom de woning aan de Bredenoord of heeft u anderszins informatie die kan bijdragen aan het onderzoek, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, neem contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.