Getuigen mishandeling gezocht

Getuigen mishandeling gezocht

De politie doet onderzoek naar een mishandeling. Op de Groene Kruisweg ter hoogte van de Stationsstraat is woensdagavond een 16-jarige Spijkenisser geslagen. Rond half zeven stopte een blauw/paarse volkswagen polo naast de jongen. In deze auto zaten twee mannen. Nadat er over en weer gesproken werd stapte de bijrijder uit de auto. Hij sloeg de jongen op zijn hoofd.

Direct hierop stapte de bestuurder van het voertuig uit en ook hij sloeg de jongen tegen zijn hoofd. Ook werd het slachtoffer verbaal bedreigd. Vervolgens stapten zij weer in en reden weg in de richting van Spijkenisse centrum.
Signalementen:
Dader 1 (bijrijder) Een getinte man van ongeveer 30 jaar. Ongeveer 1.95 lang. Kaal hoofd en breed postuur. Hij droeg een roze t-shirt.
Dader 2 (bestuurder) Ook dit is een getinte man van ongeveer 30 jaar. Hij heeft kort bruin haar, een breed postuur en is ongeveer 1.80 lang. Deze verdachte droeg een bruin shirt.
De politie is op zoek naar personen die getuige geweest zijn van deze mishandeling en wellicht het kenteken van de blauwpaarse volkswagen polo genoteerd hebben. Heeft u relevante informatie over de mishandeling of over de daders neemt u dan contact op met de politie Rotterdam Rijnmond, recherche de Eilanden, via nummer 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.