Getuigen gezocht van autobranden in Schiedam-Noord

Getuigen gezocht van autobranden in Schiedam-Noord

In de nacht van 7 op 8 februari gingen op twee plekken in Schiedam-Noord meerdere auto’s in vlammen op. Vermoedelijk werden deze branden aangestoken. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. De autobranden werden in de vroege morgen van 8 februari ontdekt. 

De eerste melding betrof een brand aan het Bachplein. Daar ging een auto in vlammen op. De tweede melding viel aan het Henriette Bosmansplein, niet ver van het Bachplein. Daar verwoestte een brand drie voertuigen. Beide branden vonden plaats omstreeks 02.00 uur. 

Naar de branden is een onderzoek gestart. Tot nu toe heeft buurtonderzoek nog geen aanknopingspunten opgeleverd. Wel meldt een getuige dat er bij de brand aan het Bachplein een persoon de benen nam. Niet duidelijk is of deze man ook daadwerkelijk betrokken is bij de brand. Het onderzoeksteam is op zoek naar meer informatie. Heeft u bijvoorbeeld die nacht iets opvallends gezien? Of heeft u andere informatie welke relevant is voor het politieonderzoek? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.