Getuigen gezocht na overval tabakshop

Getuigen gezocht na overval tabakshop

De politie onderzoekt een overval op een tabakszaak aan de Franselaan. In de winkel kwamen dinsdagochtend rond 10.00 uur twee jongens binnen. Zij bedreigde het aanwezige personeelslid met een mes.

Vervolgens vluchtte het personeel. De verdachten gingen er korte tijd later vandoor. Het is onbekend of zij iets hebben meegenomen. Agenten hebben direct een buurtonderzoek gestart maar troffen het tweetal niet meer aan. Het onderzoek wordt nu voortgezet aan de hand van onder andere getuigenverklaringen en camerabeelden.
Getuigenoproep
Signalement daders: Het gaat om twee jongens van ongeveer 14 jaar oud. Zij hebben een donkere huidskleur. Een van hen droeg een donkergrijs vest met een capuchon. De ander een (licht) blauw vest met capuchon.

De politie is op zoek naar personen die meer informatie hebben betreffende de overval. Heeft u informatie over de overval of de daders en heeft u deze nog niet met de politie gedeeld? Wilt u dan contact opnemen met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.