Geschoten na ruzie tussen groepen mannen Voorburgstraat Rotterdam (video)

Geschoten na ruzie tussen groepen mannen Voorburgstraat Rotterdam (video)

Donderdagavond is er geschoten tussen twee groepen mannen aan de Voorburgstraat in Rotterdam. Een onenigheid tussen de twee groepen zou aan het incident zijn voorafgegaan. Vervolgens zijn de personen gevlucht met een auto. Getuigen hoorden daarna een schot en zagen een auto met hoge snelheid wegrijden. Een andere man, in het gezelschap van een hond, schoot op de wegrijdende auto. De schutter en de andere aanwezige mannen renden daarna weg in de richting van de Bergselaan. Er werden geen gewonden aangetroffen.

Op basis van het signalement hield de politie in de loop van de avond een man aan. Omdat er niks tegen hem kon blijken, werd hij al snel weer vrijgelaten. De politie vermoedt dat de onenigheid drugsgerelateerd is.

Getuigenoproep
De Forensische Opsporing heeft de straat onderzocht op mogelijke sporen. Ook is de woning waaruit de mannen kwamen onderzocht en heeft de politie diverse getuigen gesproken. Alle informatie is welkom. Heeft u donderdagavond iets verdachts gezien in de omgeving van de Voorburgstraat, Bergweg of Bergeselaan? En heeft u nog niet met de politie gesproken, dan vragen wij u contact op te nemen via 0900-8844. Ook als u andere informatie heeft die van belang kan zijn, vragen wij u contact op te nemen met de politie. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met M. via 0800-7000.