Feyenoorder Marko Vejinovic bedreigd door zeven Rotterdammers

Feyenoorder Marko Vejinovic bedreigd door zeven Rotterdammers

Zeven Rotterdammers zijn het afgelopen weekend aangehouden op verdenking van het bedreigen van een speler van Feyenoord. Dat gebeurde zaterdagavond in Rotterdam-Kralingen. De politie is een onderzoek gestart. De politie kon al snel de zeven "Feyenoordsupporters" aanhouden.

Rond half twaalf werd de politie zaterdagavond gealarmeerd. De inzittenden van twee voertuigen zouden doodsbedreigingen hebben geuit in de richting van een speler van Feyenoord. Hij bevond zich op dat moment in zijn woning in Rotterdam-Kralingen. Zijn partner belde de politie en kon gegevens van de betrokken voertuigen doorgeven. Agenten wisten daarna één voertuig aan de kant te zetten op de Charlotte de Bourbonlaan. De drie inzittenden, Rotterdammers van 18, 20 en 20 jaar oud, werden direct aangehouden.

Al snel werd de identiteit duidelijk van de vier inzittenden uit het tweede voertuig. Deze Rotterdammers van 19, 19, 20 en 20 jaar werden een dag later aangehouden.

De zeven verdachten zijn zondag verhoord en aan het einde van de avond heengezonden. Het onderzoek naar de bedreigingen wordt voortgezet.

De algemeen directeur van Feyenoord, Eric Gudde, is woedend. De directeur zegt tegen de Telegraaf dat de supporters ongeacht de prestaties uit het privédomein van de spelers moet blijven. De nieuwe spits van Feyenoord, Michiel Kramer, zou ook bezoek hebben gehad van de aanhang. Afgelopen week hoorde hij gerommel in zijn tuin. Toen de speler ging kijken werd er vanuit een auto geroepen dat hij moest oprotten bij Feyenoord.