Feest in Maassilo Rotterdam afgelast nadat feestganger overlijdt

Zaterdagavond is een feest in de Maassilo afgelast nadat een 19-jarige feestganger binnen onwel werd. Hulp mocht niet meer baten, het slachtoffer is ter plaatse overleden.

Omstreeks 23:00 uur werden hulpdiensten waaronder meerdere ambulances, politie en het MMT gealarmeerd voor een onwelwording bij een feest in de Maassilo. Hier was een feest genaamd BeukenXL gaande.

Voor de deur stond een lange rij van feestgangers om naar binnen te gaan. Deze mochten niet naar binnen en kregen het verzoek om te vertrekken, omdat het feest werd afgelast. Hulpverleners hebben alles op alles gezet om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer. Dit mocht helaas niet meer baten en het slachtoffer is ter plaatse overleden.

De meeste feestgangers zijn teleurgesteld vertrokken. Een aantal was eerst niet van plan om te vertrekken en wilde doorfeesten. Hierop kwamen meerdere eenheden van de politie ter plaatse voor het geval het uit de hand zou lopen. Uiteindelijk is het pand volledig ontruimd en is iedereen zonder verdere problemen vertrokken.

pH5GDK.jpg

6MVRX4.jpg

SJrOPZ.jpg

aX0OJq.jpg

2GRYBB.jpg

Najfai.jpg