Een overzicht van kleine incidenten tijdens Oud en Nieuw

Op deze pagina vind u een overzicht van kleine incidenten rond de jaarwisseling van 2020 naar 2021. 

01 januari 2021

 Rond 05:00 uur komt er vanaf de Robert Kochplaats in Rotterdam-Ommoord een melding binnen van een schietpartij. In een woning treffen agenten wel een man aan met een wond; er blijkt echter niet geschoten te zijn. Verder wenst de man geen medische hulp waarop de hulpverleners vertrekken.

vp3rzI.jpeg

gIwvrt.jpeg

01 januari 2021

Op de Bloemhof in Rotterdam-Zuid is een melding binnen gekomen van een steekpartij: op locatie is een gewonde man aangetroffen. De man is overgedragen aan ambulancepersoneel voor verdere behandeling, de politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. 

6SeueR.jpeg

X4C8qZ.jpeg

01 januari 2021

Meerdere eenheden van de politie zijn ter plaatse geweest na de melding van een steekpartij, ter plekke blijkt de situatie mee te vallen. Alle eenheden gaan weer met vervolg.

F3qq4D.jpeg

 

01 januari 2021

De brandweer heeft een brandend hekwerk geblust. Brandje werd aanvankelijk als autobrand gemeld, dit bleek niet het geval

HVbNrW.jpeg

osQjl2.jpeg

 

01 januari 2021
De politie heeft moeten ingrijpen op het Saenredamplein in Rotterdam-Overschie nadat een ruzie uit de hand liep. In de eerste instantie kwamen de hulpverleners ter plaatse na de melding van een steekpartij, de situatie bleek mee te vallen: één persoon is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel.

qgUB10.jpeg

D3WfqV.jpeg

 


01 januari 2021
Op de Homerusstraat in Rotterdam is de politie bekogeld. De agenten schrokken hier van en kwamen met hun voertuig vast te zitten. De Mobiele Eenheid heeft ter plaatse de orde weer hersteld. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend.

XJ6X9W.jpeg


31 december 2020
Brand gesticht in een school aan de Asserweg in Rotterdam. Ook is er een ruit vernield. De brandweer heeft de brand onder controle. Ook stond er een ondergrondse container in de brand. De Mobiele Eenheid is ter plaatse om een grote groep jongeren op afstand te houden.

YxpwH4.jpeg

QjGZKH.jpeg

b9ACqC.jpeg

31 december 2020

Op de Donkersingel in Rotterdam-Schiebroek is de Mobiele Eenheid ingezet nadat de brandweer werd bekogeld tijdens het blussen van een brand in bovenstaande school. Een groep van circa 20 personen is dooe de agenten ingesloten waarna hun gegevens zijn genoteerd, van enkele jongeren zijn hun mobiele telefoon in beslag genomen omdat deze bewijs kunnen bevaten die van belang kan zijn in het onderzoek naar de brandstichting.

GreTkN.jpeg

IJP70s.jpeg


31 december 2020
Een buitenbrand bestaande uit een ton met pallet woedde op de Arrheniusweg in Rotterdam. Bij de blussing door de brandweer trof de politie een aansteker in de vorm van een wapen aan.

0FzJ3f.jpeg

D5WwwY.jpeg

31 december 2020
Aan het Dwerggras in Rotterdam heeft vanavond brand gewoed op het dak van een leegstaand kantoorpand. De brandweer moest een hoogwerker inzetten om bij het vuur te komen.
Voorgaande jaren rond de jaarwisseling was het pand doelwit van brandstichting. De oorzaak van de brand is een vuurpijl, zo bleek na onderzoek.

d9mR7W.jpeg

ZVzNsV.jpeg

31 december 2020
Aan de Tagoreplaats in Rotterdam heeft oudjaarsavond brand gewoed. Omwonenden hadden een brandlucht geroken waarop de brandweer werd gealarmeerd.
Op de 11e etage bleek een brand te hebben gewoed in een keuken die door de bewoner zelf is geblust. De brandweer hoefde geen verdere inzet te doen in de woning. Er raakte niemand gewond.

eDtwwf.jpeg

HLXzCc.jpeg

AKTQWl.jpeg