Duikers politie vinden mes in sloot langs Varnasingel in onderzoek naar steekpartij

Maandag hebben duikers van de politie een mes gevonden in een sloot langs de Varnasingel. De duikers waren opzoek naar een steekwapen in een lopend onderzoek naar een steekpartij van 17 augustus 2022 waarbij een 55-jarige Rotterdammer gewond raakte. Onderzoek zal moeten uitwijzen of het mes met de steekpartij te maken heeft.

De man die bij de steekpartij gewond raakte was op de bewuste avond rond half elf van plan om naar bed te gaan toen hij veel herrie hoorde op straat. Vanuit zijn raam zag hij dat een groep jongeren ruzie met elkaar had. Hij besloot naar buiten te gaan en probeerde de groep jongeren uit elkaar te houden, waarna hij zelf door één van de jongeren werd gestoken. De groep jongeren zijn erna allemaal weg gerend waarbij een aantal jongeren in een lichtkleurige auto zijn gestapt, vermoedelijk van het merk Fiat.

De politie is direct een groot onderzoek gestart waarbij getuigen zijn gehoord en camerabeelden uit de omgeving zijn bekeken. Toch is de politie nog op zoek naar getuigen om meer informatie te achterhalen zodat de dader(s) gepakt kunnen worden. 

 

mp5tcY.jpg

dHSuJm.jpg

y0sgZr.jpg

JLjcEM.jpg