Drukke 24-uursdienst voor jeugdbrandweer Lansingerland

De jeugdbrandweer Lansingerland heeft een drukke 24-uursdienst achter de rug, de leiding van de jeugdbrandweer had veel incidenten in scène gezet. De jonge brandweerlieden werden ingezet voor diverse gesimuleerde incidenten met brand, maar ook een persoon te water, en technische hulpverlening kwam aan bod. 

Bij de persoon te water kwam kazerne Schiedam met de duikers en een hoogwerker ter plaatse voor assistentie aan de jeugdbrandweer. Een rubber bootje was omgeslagen en twee personen waren vermist. Uiteindelijk is een 'slachtoffer' uit het water gehaald. Bij de inzet technische hulpverlening was een garagemedewerker bekneld geraakt toen een auto van de brug viel. Met behulp van de jeugdbrandweer is de garagemedewerker bevrijd.

Na bovengenoemde incidenten zat het er nog niet op, in de avonduren raakte een varken te water, omdat deze niet zelfstandig uit het water kon komen werd de hulp ingeroepen van de jeugdbrandweer. Zij slaagden er in om het varken op de kant te trekken met twee brandweerslangen.

In totaal heeft de jeugdbrandweer 15 incidenten succesvol afgerond, de leiding van de jeugdbrandweer blikt terug op een leuke en leerzame dienst voor de jongeren. 

yAgNYp.jpg

LIELPn.jpg

VLN4Vc.jpg

QuK8dJ.jpg

6HjmAc.jpg

2ct26d.jpg

Td0hhZ.jpg

07NAtu.jpg

fhRZxo.jpg

DKQhoj.jpg

UVHqgt.jpg