Drukbezochte open dag Feyenoord in De Kuip

Drukbezochte open dag Feyenoord in De Kuip

Donderdag 19 juli bestond voetbalclub Feyenoord 110 jaar en dit werd natuurlijk groots gevierd met een open dag in en rondom het stadion. Zo werden er optredens gegeven door onder andere de Hermes House Band, de Wannebiezz en als klap op de vuurpijl de wereldberoemde DJ en Feyenoordfan, Afrojack. 

De hele middag stond in het teken van de KNVB-bekerwinnaar, zo konden kinderen deelnemen aan de verschillende activiteiten in het voetbaldorp voor het Maasgebouw. Rondom het stadion waren er verschillende standjes met versnaperingen en was er merchandise te koop. Er werden ook vanwege het jubileum 110 voetballen door de spelers het publiek ingeschoten.

Rond twee uur startte het programma in De Kuip en werden de spelers voor het komende seizoen aan de supporters voorgesteld. Ieder jaar weer een spannend moment, de helikopter in de rood-witte kleuren vloog over en zette de landing in boven de grasmat. Uit de helikopter kwamen dit jaar 2 spelers, de 24-jarige Yassin Ayoub afkomstig van FC Utrecht en de Colombiaanse 19-jarige Luis Sinisterra. 

De open dag trok met dit mooie weer ruim 28.000 bezoekers en was al met al een geslaagde dag. De brandweer van de kazerne Groene Tuin stond na afloop van het programma op het plein aan de Olympiaweg waar de kinderen een kijkje konden nemen in hun voertuigen en zelfs mee omhoog konden met de autoladder.