Dronken bestuurder ramt 11 auto's Essenburgstraat Rotterdam

Dronken bestuurder ramt 11 auto's Essenburgstraat Rotterdam

Vrijdag 6 mei reed een dronken man op de Essenburgstraat in Rotterdam een auto aan. De politie werd erbij gehaald en na onderzoek bleek de man voorafgaand aan de aanrijding al 11 auto’s te hebben geraakt. Rond kwart over elf ’s avonds werd de politie bij een aanrijding met een dronken bestuurder geroepen. Agenten troffen op de bijrijdersstoel een 46-jarige Rotterdammer. Volgens getuigen was hij de bestuurder ten tijde van de aanrijding. Ook verklaarden zij dat de man op de Essenburgstraat en Pluimhoefstraat al meerdere auto’s had geraakt.

Na onderzoek bleek dat de man op de Essenburgstraat zes geparkeerde had aangereden en op de Pluimhoefstraat nog eens vijf. De man is aangehouden en moest op het bureau een ademanalyse doen. Hij blies 1040 UGL, wat bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid is.

De eigenaren van de beschadigde auto’s zijn benaderd voor het doen van aangifte. De 46-jarige Rotterdammer is zaterdagochtend heengezonden, maar hem wordt nog wel het veroorzaken van aanrijdingen en verlaten plaats ongeval ten laste gelegd.