Drie gewonden bij schietpartij in cafe Pretorialaan Rotterdam (video)

Drie gewonden bij schietpartij in cafe Pretorialaan Rotterdam (video)

Maandagavond omstreeks 23.00 uur zijn drie personen gewond geraakt bij een schiet en steekpartij in een cafe op de Pretorialaan in Rotterdam. Een persoon raakte zwaargewond en twee anderen lichtgewond. Alle drie de personen zijn aangehouden. Het gaat om twee 40-jarige mannen en man van 23 jaar, allen zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Twee van de mannen raakten gewond aan een hand en een arm en renden na het incident weg. Zij werden in de directe omgeving van het cafe aangehouden. Na medische behandeling in het ziekenhuis zijn beiden naar het politiebureau overgebracht, waar ze worden verhoord. De derde man raakte zwaarder gewond, maar was wel aanspreekbaar. Ook hij werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij werd aanhouden.

Bij een uitgebreid sporenonderzoek door de Forensische Opsporing (FO) op de Pretorialaan en de Beijerlandselaan is een vuurwapen veiliggesteld. Aan de schietpartij in de kroeg ging een ruzie vooraf. Waarom de mannen onenigheid hadden en wat de toedracht precies is geweest, wordt nog onderzocht.

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen van de schietpartij. Heeft U iets gezien, of heeft U andere belangrijke informatie? Bel 0900-8844 en vraag de recherche van district Rotterdam-Zuid.