Doodgeschoten man Mathenesserweg Rotterdam is Amsterdammer

Doodgeschoten man Mathenesserweg Rotterdam is Amsterdammer

De man die op 23 september bij een schietincident in een Rotterdams restaurant aan de Mathenesserweg in Rotterdam om het leven kwam, is een 29-jarige man uit Amsterdam. De man werd even na 18.00 uur in het restaurant beschoten. Op dat moment waren zowel personeelsleden als klanten binnen. Van hen raakte niemand gewond. 

De politie startte in en rond het restaurant direct een onderzoek, waarbij onder meer naar sporen werd gezocht en getuigen werden gehoord. De auto van het slachtoffer, die in de buurt van het restaurant stond, is in beslag genomen. Het onderzoek is op 24 september voortgezet in de vorm van een zogenaamd Team Grootschalige Opsporing (TGO) dat met 20 rechercheurs is bemenst. 

De politie komt graag in contact met mensen die voorafgaand, tijdens of direct na het schietincident iets hebben gezien of gehoord en nog niet met de politie hebben gesproken. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek is welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar TGO Mathenesser. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.