Donderdag in het opsporingsprogramma 'Bureau Rijnmond' op RTV-Rijnmond

Donderdag in het opsporingsprogramma 'Bureau Rijnmond' op RTV-Rijnmond

In het opsporingsprogramma "Bureau Rijnmond" tonen politie en justitie beelden van misdrijven in de hoop getuigen te vinden. In de derde aflevering van Bureau Rijnmond worden de volgende onderwerpen behandeld:

Ridderkerk:
Op 21 oktober van het vorig jaar is de bewoner van een pand aan de Reggestraat in Ridderkerk overvallen in zijn woning. Hij is bedreigd en mishandeld. Er zijn bewakingsbeelden van de daders.

Rotterdam:
Op 26 augustus 2014 is na een brand grote schade ontstaan aan een woning in de Piet vd Polsingel in Rotterdam. Uit onderzoek is gebleken dat er sprake is van brandstichting. Ook van deze zaak zijn bewakingsbeelden die zullen worden getoond.

Rotterdam:
Op de Bovendijk in Rotterdam-Noord is vorige week maandag een man aangetroffen. Hij was gewond aan zijn hoofd en is overleden. De politie is op zoek naar getuigen en informatie

Vlaardingen:
In Vlaardingen is een 88-jarige vrouw slachtoffer geworden van diefstal. Vermoedelijk is bij het boodschappen doen haar pincode afgekeken en daarna bij een inbraak haar pas gestolen. De pinners staan keurig op beeld.

Rotterdam:
In de nacht van 1e op 2e kerstdag 2014 is een 23-jarige jongeman ernstig mishandeld op de Witte de Withstraat. De moeder van het slachtoffer vertelt haar verhaal en de politie doet een beroep op getuigen om zich te melden.

Uitzendingen:
Bureau Rijnmond is rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 16.30 uur.