Donderdag in "Bureau Rijnmond" op RTV-Rijnmond

Donderdag in "Bureau Rijnmond" op RTV-Rijnmond

Donderdag 10 november zendt TV Rijnmond opnieuw ‘Bureau Rijnmond’ uit, het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie. In deze aflevering vraagt de politie uw aandacht voor een aantal zaken en hopen dat de kijker van ‘Bureau Rijnmond’ kan helpen bij het oplossen van deze misdrijven.

Diefstal portemonnee Oudedijk
Een vrouw heeft dinsdag 13 september de portemonnee gestolen uit de tas van een klant van de Albert Heijn aan de Oudedijk. Er zijn heel duidelijke beelden van de verdachte en van haar werkwijze. De politie is op zoek naar deze ‘dame’ en geeft ook enkele preventietips.

Brandstichting plezierbootje Boezemlaan
Op 23 maart is in het water van de Boezemlaan een plezierbootje in vlammen opgegaan. Het vuur is overgeslagen op twee andere plezierbootjes. Eindresultaat 3 totaal verwoeste bootjes en een hoop milieuschade aan het water. De brand is waarschijnlijk aangestoken. Er zijn beelden van een verdachte.

Overvallen in Vlaardingen, Rotterdam en Hoogvliet
Daarnaast zijn er nog enkele zaken die al eerder in Bureau Rijnmond zijn getoond, maar die nog niet het gewenste effect hebben gehad. Daarom worden in Bureau Rijnmond nogmaals de beelden getoond van een overval op een tabakszaak aan de Eendrachtstraat in Vlaardingen en van een overvaller op het Plaswijckpark in Rotterdam.. Ook beelden uit een gemaks- en tabakswinkel in Hoogvliet, die maandag 12 september om ongeveer 18.40 uur het doelwit werd van een overval en beelden van een steekincident in een café in Schiedam.

‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.