Dode vrouw aangetroffen in woning (update)

Dode vrouw aangetroffen in woning (update)

De politie heeft een man aangehouden nadat agenten een overleden vrouw aantroffen in een woning. Dinsdagmiddag rond half twee kwam er een man aan de balie van een benzinestation aan de A. van Rijckevorselweg om te betalen nadat hij met zijn auto had getankt. Hij maakte een verwarde indruk en had zijn ochtendjas nog aan.

Hij verklaarde dat hij ruzie had gehad met een vrouw in een woning aan de Floris Burgwal. Personeel van het pompstation vertrouwde het niet en belde de politie. De gewaarschuwde agenten hielden hem aan en brachten de 38-jarige verdachte uit Capelle aan den IJssel over naar een politiebureau. Politiecollaga's keken vervolgens in de woning van de man aan de Floris Burgwal en troffen daar een lichaam aan van een overleden vrouw. Op het adres staat, naast de man, nog een 37-jarige vrouw ingeschreven. Onderzoek moet nog uitwijzen of de overleden vrouw dezelfde is. De politie verricht naast sporenonderzoek ook nog buurtonderzoek en zal woensdagmiddag sectie op het levenloze lichaam uitvoeren voor de doodsoorzaak en voor de identiteit van het slachtoffer.

Update 24 januari: De dode vrouw die dinsdag door agenten werd aangetroffen in een woning aan de Floris Burgwal blijkt de 37-jarige bewoonster te zijn. Dat maakte de politie woensdag bekend.