Dode man aangetroffen in woning

Dode man aangetroffen in woning

De recherche van het district West stelt een onderzoek in naar het overlijden van een 56-jarige Rotterdammer. Hij is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Het levenloze lichaam van de man werd rond één uur door politiepersoneel in de woning aan de Schiedamseweg aangetroffen.

Er vindt sectie plaats om de exacte doodsoorzaak van het slachtoffer te achterhalen.

 

Update 12 maart:

De politie zet het onderzoek rondom de vondst van een overleden man in een woning aan de Schiedamseweg voort. Daar werd in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 maart een 56-jarige man aangetroffen.
Op woensdag 5 maart heeft een familie in Rijswijk melding gemaakt dat de 56-jarige man was vermist. Naar aanleiding daarvan in een onderzoek gestart die geleid heeft tot de vondst van de man in Rotterdam-West. Tevens resulteerde het (sporen)onderzoek erin dat de politie twee mannen heeft gearresteerd: een 27-jarige (aangehouden in Haaglanden) en 28-jarige man (aangehouden in Rotterdam). Deze laatste is op dinsdag 11 maart aangehouden. De politie gaat uit van een misdrijf en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Update 19 maart:

In het onderzoek naar de vondst van de dode man in een woning aan de Schiedamseweg zijn opnieuw twee personen aangehouden. Dinsdagmorgen werden in de vroege ochtend twee Rotterdamse vrouwen aangehouden in hun woning. Het tweetal, van 21 en 23 jaar oud, wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer. Al eerder hielden politiemensen een 27- en een 28-jarige man aan. Zij zitten in bewaring.