Dode en zwaargewonde bij frontale aanrijding tussen twee auto's Straatweg Rotterdam (video)

Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's op de Straatweg in Rotterdam is één van de bestuurders om het leven gekomen, het betreft een 26-jarige man uit Zoetermeer. De andere bestuurder, een 21-jarige man uit Bergschenhoek is uit zijn voertuig geknipt en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten waaronder diverse ambulances, het mobiel medisch team en meerdere eenheden van de brandweer werden gealarmeerd voor de aanrijding, die even na middernacht plaatsvond. Daarbij werd opgeschaald naar het sein 'middel hulpverlening'.

Na het ongeluk werd de 26-jarige man uit Zoetermeer tevergeefs gereanimeerd: hij overleed ter plekke. Het tweede slachtoffer zat door de impact van de klap met zijn been in zijn voertuig bekneld. De brandweer heeft hem uit zijn voertuig geknipt waarna het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht.

Forensische opsporing Team Verkeer van de politie doet onderzoek naar de aanrijding, die waarschijnlijk ontstond toen een van de bestuurders een tram wilde inhalen. De Straatweg is tijdens het onderzoek in beide richtingen afgesloten.

VvPpPF.jpg

mjjmhy.jpg

eA69Tq.JPG

rHvuEw.jpg

PbzTl5.JPG

vsdPp0.JPG

FPAGvE.jpg