Dode en gewonden bij frontale aanrijding op Stadionviaduct Breeweg Rotterdam (video)

Bij een frontale aanrijding op de Breeweg in Rotterdam is een 22-jarige man uit Capelle a/d IJssel om het leven gekomen. Twee andere personen, een 20-jarige man uit Alphen aan den Rijn en een 21-jarige man uit Capelle a/d IJssel, raakten gewond. Door de klap ligt één van de motorblokken op de weg. FO Team Verkeer doet onderzoek.

Hulpdiensten waaronder de brandweer en het mobiel medisch team kwamen ter plaatse voor de aanrijding. Eén van de bestuurders was er dusdanig slecht aan toe dat werd overgegaan tot een spoedbevrijding. Hij is in een ambulance behandeld door ambulancepersoneel en het mobiel medisch team, maar kwam daar aan zijn verwondingen te overlijden. Twee andere personen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Bij de aanrijding was ook een derde voertuig betrokken. De bestuurder van dat voertuig bleef ongedeerd maar ook zijn wagen kan niet verder rijden.

De Forensische Opsporing - Team Verkeer van de politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Op het moment van het ongeval viel al een aantal uur winterse neerslag. Op het weggedeelte waar het ongeval plaatsvond geldt verder een inhaalverbod, maar geen snelheidsbeperking vanwege wegwerkzaamheden. 

RZKbb0.jpg

Vq5st8.jpg

xljFBG.jpg

KKJpYM.jpg

XLvhTt.jpg

tRXMZ2.jpg

4DmFc9.jpg

Iq7kUt.jpg

gMJ0XS.jpg