Dode en gewonde na schietpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam (video)

Dode en gewonde na schietpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam (video)

Medewerkers van MediaTV reden in de nacht van maandag op dinsdag op de Nieuwe Binnenweg ter hoogte van de Claes de Vrieselaan toen zij schoten hoorden. Er bleek een 32-jarige man op straat te liggen die was neergeschoten, onze medewerkers hebben direct eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten.

Het 32-jarige slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum, hier is hij in de loop van de ochtend alsnog overleden aan zijn verwondingen. Kort na de schietpartij meldde zich een tweede slachtoffer van de schietpartij in het ziekenhuis, zijn toestand is onbekend.

Op het Heemraadsplein heeft de politie bij de aanhouding van zeven verdachten meerdere waarschuwingsschoten gelost. De zeven konden daarna zonder problemen worden aangehouden, de recherche verricht momenteel onderzoek naar aanleiding van de schietpartij. 

In de loop van de ochtend werd bekend dat het omgekomen slachtoffer de Rotterdamse rapper Feis is, via social media stromen honderden condoleances binnen onder diverse berichten die zijn geplaatst door Ali B, rapper Boef en vele andere bekenden van het slachtoffer.