Derde aanhouding in onderzoek dodelijk schietpartij Zevenkampse Ring Rotterdam

Derde aanhouding in onderzoek dodelijk schietpartij Zevenkampse Ring Rotterdam

In het onderzoek naar een dodelijk schietincident dat op 7 oktober 2015 in Rotterdam plaatsvond, heeft de politie op 6 juni een derde verdachte aangehouden. Een 23-jarige Rotterdammer meldde zich op een politiebureau in Rotterdam en werd direct gearresteerd.

De 23-jarige man zonder bekende woonplaats wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het schietincident dat op 7 oktober in een portiek van een woning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam plaatsvond. Daarbij kwam de 54-jarige Zoran Medak om het leven. De identiteit van de derde verdachte was bij de politie bekend en hij stond gesignaleerd. De politie was al langere tijd naar hem op zoek.

Bij het schietincident in oktober waren meerdere mensen betrokken. Eén verdachte werd op 2 december al in Rotterdam aangehouden. Een arrestatieteam van de politie hield een tweede verdachte op 12 januari in zijn woonplaats aan. De op 6 juni aangehouden man zit vast en wordt verhoord. Hij wordt donderdag voorgeleid.De andere twee verdachten zijn op 25 mei al pro forma voor de rechtbank geweest. Dat betekent dat de zaken nog niet zijn behandeld en dat er bijvoorbeeld nog geen strafeis bekend werd.

Een link naar het artikel van destijds vindt U hier.