Cruiseschip Regal Princess laat Rotterdam achter zich (Time Lapse)

Cruiseschip Regal Princess laat Rotterdam achter zich (Time Lapse)

De Regal Princess is het nieuwste schip van de rederij Princess Cruises. Het schip heeft vrijdagavond de trossen losgegooid en vaart inmiddels op de Noordzee. De Regal Princess is sinds de maand mei 2014 in gebruik en biedt haar gasten comfort en entertainment aan op het allerhoogste niveau. Dit schip kan rond de 3.560 passagiers per cruise onderbrengen in een van de luxueuze hutten. 

De Regal Princess is gevuld met vele nieuwe innovaties en fantastische faciliteiten aan boord. De Regal Princess behoort binnen de vloot van Princess Cruises tot de Royal-Klasse. Andere schepen die ook tot de Royal-Klasse behoren zijn de Royal Princess en de Majestic Princess. Laatstgenoemde wordt verwacht afgeleverd te worden in 2017. Het cruiseschip Regal Princess heeft een lengte van 330 meter en een breedte van 36 meter. Ten slotte neemt de Regal Princess 1.346 hoog opgeleide bemanningsleden mee die ervoor zorgen dat alle passagiers kunnen genieten van alle luxe aan boord.

Breed aanbod aan boord
Dit fantastische luxe schip bevat veel hoogtepunten die je ogen doen uitkijken naar een cruise. Een van deze hoogtepunten is toch wel de geweldige openluchtbioscoop op het dek en een bar met een glazen bodem. 128 voet boven zee, genieten van een fascinerend uitzicht op de uitgestrekte oceaan. Rustplaatsen en een geweldige Lotus Spa waar genoten kan worden van rust, maar ook van aangename massages, heerlijke sauna’s en verrassende verscheidene soorten behandelingen. Degene die iets meer sportiever opereren in hun dagelijkse leven, kunnen ook gebruik maken van de fitness centrum aan boord van de Regal Princess. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een sportveld voor basketbal, volleybal en tennis, evenals een trimbaan. Besteed tijdens deze cruise tijd aan waar u zelf als passagier het meest naar verlangt. Het aanbod van de Regal Princess is gevarieerd en aantrekkelijk.

Veelzijdigheid aan restaurants
Als het gaat om cruise restaurants, dan zijn de gasten van de Regal Princess hier aan het juiste adres. Er kan genoten worden van een hele scala aan culinaire hoogstandjes en er is keuze uit verschillende soorten restaurants. Toch liever dineren in een traditioneel kader of liever dineren in een ontspannen sfeer, het restaurant aanbod op de Regal Princess biedt een erg brede selectie. De allerbeste chef-koks zijn aan het werk en bezig met het bereiden van de allerlekkerste culinaire gerechten.

Meerdaagse tochten naar fenomenale bestemmingen
De Regal Princess vaart naar de meest fascinerende bestemmingen van onze planeet. Geniet bijvoorbeeld van een tocht vanaf New York cruise in stijl naar de wonderlijke Cariben, of maak een rondreis langs de Kaaiman-eilanden.