Cruiseschip Independence of the Seas in Rotterdam

Cruiseschip Independence of the Seas in Rotterdam

Cruiseschip Independence of the Seas van de rederij Royal Caribbean is zondagochtend, vroeger dan verwacht, Rotterdam binnengevaren. Het gigantische schip heeft zaterdag Southampton verlaten om vervolgens koers te zetten naar de Maasstad. 

Luchtballon

Ten tijde van de aankomst net voor Rotterdam kleurde de lucht mooi oranje, gesierd met een hete luchtballon. Zondagavond om 22:00 uur gaan de trossen los en staat de volgende bestemming, België al te wachten. Daar zal de haven van Zeebrugge worden aangedaan door het 334 mtr. lange cruiseschip.

Surfen aan boord 

Het schip, gebouwd in 2008, kan ruim 3600 passagiers herbergen die zich kunnen wanen in veel luxe aan boord. Twee zwevende whirlpools die 3.6 meter buiten het cruiseschip steken en 34 meter boven het wateroppervlak uit stijgen. Een waar surfpark aan boord met echte golven. The Royal Promenade: 135 meter aan winkels, restaurants en amusement in het hart van het schip. Een overdekte ijsbaan, golfbaan of joggingbaan. Het schip heeft veel te bieden. Natuurlijk ontbreken de zwembaden ook niet aan boord.