Compositietekening schutter Dagoberto Gil Rodriguez

Compositietekening schutter Dagoberto Gil Rodriguez

In het programma Opsporing Verzocht is een reconstructie getoond van de moord op de Colombiaan Dagoberto Gil Rodriguez. Het slachtoffer is in een woning aan de Hoofdweg-Zuid in Nieuwerkerk aan de IJssel op gruwelijke wijze om het leven gebracht. Dagoberto Gil Rodriguez blijkt te zijn neergeschoten. Op vrijdagmorgen 10 oktober 2014 werd het stoffelijk overschot uit het water van de Nieuwe Waterweg ter hoogte van Vlaardingen gehaald.

Van de schutter is een compositietekening gemaakt. Hij wordt omschreven als een getinte man, mogelijk Marokkaans, niet ouder dan 30 jaar, 1.70m lang met uitstekende jukbeenderen, donker kort haar, een spitse neus, volle lippen en grote donkere ogen. Hij droeg een joggingbroek, een donkerblauwe trainingsjas en donkerkleurige gymschoenen.

De politie wil graag met mensen in contact komen die iets meer kunnen vertellen over het leven van Dagoberto Gil Rodgriguez danwel de toedracht van de moord. Heeft U tips of informatie dan kunt U kontakt opnemen met volgende telefoonnummers:
Rotterdam: 0800 - 6070 (gratis)
Criminele Inlichtingen Eenheid: 079 - 345 89 99
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis)

Een uitvoerige reconstructie vindt U hier.