Brandweerploeg Butaanweg Hoogvliet voert ludieke actie in verzorgingstehuis

Brandweerploeg Butaanweg Hoogvliet voert ludieke actie in verzorgingstehuis

Donderdagmiddag heeft de kazerne Butaanweg als onderdeel van de landelijke brandweeracties een ludieke actie gevoerd bij verzorgingshuis de Kulk in Hoogvliet. Onder het motto: Met de Rollator in de hand rukken wij straks uit naar brand.

De middag is begonnen met koffie en een praatje met de ouderen. Vervolgens heeft de ploeg meegeholpen met puzzelactiviteiten bij de dagverzorging en kon ook een bezoekje aan de brandweerauto niet uitblijven.

Voor de brandweercollega’s een  mooi moment om te laten zien waarvoor er actie wordt gevoerd: namelijk een fatsoenlijk pensioen. Door deze actie is ook het personeel van het verzorgingshuis geholpen en de bewoners hadden een onvergetelijke middag.


Ook de Kazerne Metaalhof heeft zich van zijn goede kant laten zien
In navolging van de collega's in Hoogvliet, heeft kazerne Metaalhof ook een ludieke actie gevoerd. Kinderen van een kinderdagverblijf in de buurt hebben vanmiddag een onvergetelijke middag gehad. Een rondleiding door de kazerne en spuiten met de hoge druk waren de hoogtepunten voor de gasten. Het geheel werd afgesloten met een verkoelend glaasje limonade. Op deze manier kreeg de "zondagsdienst"toch nog een nuttige invulling.