Brandweermannen lopen Marathon van Rotterdam voor 113!

Brandweermannen lopen Marathon van Rotterdam voor 113!

Vijf brandweermannen uit de Rotterdamse haven gaan volgend jaar april de Marathon van Rotterdam lopen. De ruim 42 kilometer lange marathon word niet zomaar gelopen maar om geld op te halen voor het goede doel. 

Dit jaar word er gekozen voor 113 zelfmoord preventie, een organisatie die zich inzet voor een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Het ministerie bekostigd de basis hulpverlening maar voor onderzoeken en dergelijken kunnen ze het geld goed gebruiken. 

De brandweermannen Bart, Carlo, Rob, Jordy en Tim van de C-ploeg Kazerne Elbeweg gaan zondag 7 april hun uiterste best doen om zoveel mogelijk geld te mogen overhandigen aan de stichting. Zij hebben niet zomaar voor de stichting 113 gekozen. De zus van een van de lopers is omgekomen door suicide wat veel indruk heeft gemaakt op de hele ploeg, daarom hebben ze deze keuze gemaakt. Hun ambitie is dat het aantal suicides in Nederland sterk wordt teruggedrongen. In 3 maanden tijd hebben ze al ruim zesduizend euro opgehaald maar dit kan natuurlijk veel meer worden! 

Wilt u deze rennende brandweermannen steunen? Volg ze op Facebook op de pagina Marathon C ploeg Elbeweg! 

U kunt ook een bijdrage leveren via een donatie op NL33 RABO 3317 6960 87 t.n.v. T. Brinkman vermeld dan graag uw naam erbij.