(VIDEO) Bizarre crash met auto in Schiedam: 6 inzittenden gewond

Op het Broersvest in Schiedam zijn zaterdagochtend zes inzittenden van een auto gewond geraakt na een bizarre crash. De bestuurder van de auto reed omstreeks 06:30 uur met hoge snelheid de trambaan op en klapte vervolgens op een stoeprand, vervolgens ramde de auto een bovenleidingmast van de tram en een boom alvorens hij tot stilstand kwam tegen een tweede boom.

Zes gewonden

Hulpverleners kwamen na de crash met veel mankracht ter plaatse om zorg te verlenen, bij aankomst lagen de brokstukken over tientallen meters verspreid over het Broersvest. Alle zes inzittenden van het voertuig zijn overgebracht naar het ziekenhuis, vier van hen raakten zwaargewond en liepen als gevolg van de aanrijding ernstig rug- en nekletsel op volgens de politie.

Openbaar vervoer ontregeld

Vanwege het onderzoek en de ravage die ontstond door de aanrijding is het Broersvest in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer, ook het tram- en busverkeer is ontregeld geweest. Omstreeks 08:45 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Alcoholtest

Na de aanrijding is bij de bestuurder van de auto een alcohol- en drugstest afgenomen, hij bleek niet onder invloed te zijn. De auto waarin het zestal reed was een huurauto, deze is total-loss.

jh4uPx.jpeg

Aqhb2b.jpeg

oUNbAN.jpeg

IP3Uks.jpeg

csTnjx.jpeg

4zDLWA.jpeg

4KuQUT.jpeg

GbWv9T.jpeg