Bewoonster gewond bij overval Van Lennepstraat Rotterdam

Bewoonster gewond bij overval Van Lennepstraat Rotterdam

Woensdagavond omstreeks 19:00 uur heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Van Lennepstraat in de Rotterdamse wijk Spangen. Bij de overval raakte de bewoner gewond. De ambulancedienst werd gealarmeerd om het slachtoffer te behandelen. De politie startte direct een zoekactie in de omgeving. Ook werd een burgernetbericht verspreid via de social media.  Of de dader iets heeft buit gemaakt, is niet bekend.

De politie is op zoek naar een nep pakketbezorger die een woning overviel op de Van Lennepstraat in Rotterdam. Een vrouw raakte lichtgewond. Ze is ter plekke behandeld door de ambulance. Een zogenaamde pakketbezorger aan bij de mevrouw. Nadat ze had open gedaan, liep ze alvast naar beneden. Op de trap van de portiek ontstond een worsteling tussen de vrouw en de overvaller, nadat hij haar bedreigde met een vuurwapen. De vrouw kwam hierbij ten val. De overvaller doorzocht de woning en ging er weer vandoor. De vrouw is thuis door de ambulance behandeld en maakt het goed. De politie is op zoek naar de overvaller.

Getuigenoproep
De overvaller was gekleed in een oranje t-shirt en een zwarte broek. Hij vluchtte richting het Marconiplein. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die leidt naar de aanhouding van deze verdachte? Bel dan met de politie op 0900-8844 of anoniem 0800-7000.