Bewoner steekt vermeende overvaller in been Noordschans Rotterdam

Bewoner steekt vermeende overvaller in been Noordschans Rotterdam

Zaterdagochtend heeft een 53-jarige Rotterdammer in zijn woning aan de Noordschans een man in zijn been gestoken omdat hij dacht dat de man hem wilde overvallen. De 58-jarige man was met de bewoner meegelopen toen hij hem over straat zag lopen en meende dat de man te dronken was om veilig thuis te komen.

Na een bezoek aan een café liep de 53-jarige Rotterdammer zaterdagochtend naar huis. Een 58-jarige Rotterdammer zag hem lopen en maakte zich zorgen over de toestand van de man. Hij bood aan hem naar huis te begeleiden. Eenmaal in de woning aan de Noordschans meende de 53-jarige bewoner dat de andere man hem wil overvallen en er ontstond een gevecht tussen de mannen. De bewoner stak de andere man in zijn been, waarop de 58-jarige man op de vlucht sloeg.

Gealarmeerde agenten vonden de gewonde man op de Lage Erfbrug. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld en daarna aangehouden. Ook de 53-jarige bewoner is aangehouden. De politie onderzoekt of de 58-jarige man daadwerkelijk de bewoner wilde overvallen en wat precies in de woning is voorgevallen.