Bewoner ongedeerd na explosie bij voordeur Wim Wagenerhof Rotterdam

Bij een woning op het Wim Wagenerhof in Rotterdam heeft een explosie plaatsgevonden. Een bewoner kon ternauwernood voorkomen dat hij daarbij gewond raakte. In februari vond bij een woning verderop in de straat ook een explosie plaats.

Rond 21:00 uur werd een harde knal gehoord waarna de politie gebeld werd. De bewoner merkte dat iemand bij de voordeur stond, had net op tijd in de gaten wat er gebeurde en kon zichzelf in de woning in veiligheid brengen. Een ruit van de voordeur verbrijzelde. De politie verricht buurtonderzoek en bekijkt camerabeelden. De forensische opsporing komt ter plaatse voor sporenonderzoek.

Direct na de explosie zocht de politie met zoeklichten op een achtergelegen fietspad, maar een verdachte kon nog niet worden aangehouden. De politie is op zoek naar een lang persoon die in het zwart gekleed was.

In de vroege ochtend van 7 februari 2023 vond eveneens een explosie plaats op het Wim Wagenerhof. Dit gebeurde een aantal woningen verderop. Op een muur nabij die woning staat op dit moment nog het woord 'dief' gespoten.

6oDsMk.jpg

gKayLK.jpg

6nFjZK.jpg

miySWW.jpg

pw0vjE.jpg