Bestuurster gewond bij auto over de kop Maasboulevard Rotterdam

Op de Maasboulevard in Rotterdam is ter hoogte van de Honingerdijk een auto over de kop geslagen na twee stoplichten aangereden te hebben. De bestuurster is gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

De cabriolet liep veel schade op. Omdat de auto op het dak terecht kwam, is onder andere de brandweer gealarmeerd. Een tweede inzittende is niet gewond geraakt. Een berger is ter plaatse om het gehavende voertuig veilig te stellen.

Sinds kort staan twee nieuwe flitspalen op de kruising van de Maasboulevard en de Burgemeester Oudlaan. Buurtbewoners klagen over de verkeersveiligheid en ervaren op de Maasboulevard met name 's nachts veel hinder van te hard rijdende auto's. Meerdere van hen spreken twijfels uit over het effect van de nog in gebruik te nemen flitspalen, die nu niet geplaatst zijn langs het stuk weg waar de hinder ervaren wordt.

Vanwege de aanrijding is de Maasboulevard tussen de Honingerdijk en de Willem Ruyslaan afgesloten. Daardoor staan op de Maasboulevard in beide richtingen files. De Honingerdijk staat door omgeleid verkeer volledig vast richting het centrum.

92ajzN.jpg

Uhkuph.jpg

M9o3Is.jpg

zSplAb.jpg

ZzABaG.jpg

NU1kvx.jpg