Bestuurder bestelbus bevrijd na frontale aanrijding met vrachtwagen Markweg Europoort Rotterdam (video)

Bij een frontale aanrijding tussen een bestelbus en vrachtwagen op de Markweg in de Europoort Rotterdam is de bestuurder van de bestelbus zwaargewond geraakt. Hij kwam bekneld te zitten en is door de brandweer uit het voertuig bevrijd.

Politie, brandweer, ambulance en het mobiel medisch team werden gealarmeerd na de melding van de aanrijding. Vrijwel direct werd opgeschaald naar middel hulpverlening. De brandweer is ruim 30 minuten bezig geweest om het zwaargewonde slachtoffer via de laadruimte van de bus uit het voertuig te krijgen. Hij is vervolgens middels een spoedtransport onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de vrachtwagen raakte eveneens gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

De forensische opsporing - verkeer is ter plaatse om de toedracht van de aanrijding te onderzoeken. De Markweg is in beide richtingen afgesloten. Op dit moment is het voor verkeer afkomstig van de bedrijven niet mogelijk om de Europoort te verlaten omdat de Markweg de enige weg is die daarnaartoe leidt.

ZQQZTb.jpg

2KwfT0.jpg

vkUK23.jpg

g19ETN.jpg

uv69QH.jpg

y6vodo.jpg

4ux06b.jpg

osPdSw.jpg

P6iOUs.jpg

d3Gyyf.jpg