Beloning voor tips dodelijk ongeval Schiedam

Beloning voor tips dodelijk ongeval Schiedam

Naar aanleiding van een dodelijke aanrijding op de Laan van Bol'es in Schiedam op 6 november 2015 looft de Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam een beloning uit voor tips die het onderzoek verder kunnen helpen.

Het slachtoffer werd op de bewuste avond rond 22:10 uur geschept door een auto ter hoogte van het winkelcentrum. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Agenten die snel ter plaatse waren troffen de auto die bij de aanrijding betrokken was ongeveer honderd meter verder leeg aan. Na controle van het kenteken bleek het voertuig op 2 november gestolen te zijn aan de Vlaardingse van Hogendorplaan

Volgens getuigen zaten er op het moment van het ongeval drie personen in het voertuig, deze personen hebben renned de plaats van het ongeval verlaten. Direct na het ongeval is de politie een onderzoek gestart naar de toedracht. Tijdens het onderzoek spraken rechercheurs met diverse getuigen.

Naar aanleiding van het onderzoek hield de politie inmiddels vijf jongens aan voor betrokkenheid bij het ongeval. Van deze personen zit op dit moment niemand meer vast. Het uitgebreide onderzoek heeft tot op heden nog niet geleid tot de identiteit van de bestuurder.

Het onderzoeksteam is nog steeds vastberaden om tot een aanhouding te komen. Het onderzoeksteam hoopt met het uitloven van een beloning van 7500 euro alsnog een gouden tip te krijgen.

Vragen
- Wie weet wie de bestuurder van de auto was ten tijde van het ongeluk?
- Wie weet wie er nog meer in de auto zaten?
- Wie weet waar de gestolen auto met opvallende uitlaat in de periode van 2 tot 6 november geparkeerd stond of heeft gereden?
- Heeft u de aanrijding zien gebeuren, maar nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie op 0900-8844. Anoniem kan dat via 0800-7000.