Babbeltruc in woning bejaarde vrouw Westzeedijk Rotterdam

Babbeltruc in woning bejaarde vrouw Westzeedijk Rotterdam

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een diefstal in de woning van een bejaarde vrouw. De dieven kwamen binnen met een babbeltruc. Zaterdagavond belde de daders aan bij de woning aan de Westzeedijk. Ze vroegen de bewoonster om een glas water. De oudere dame ging water halen. Toen zij terug kwam stonden er twee vrouwen en een man in de woning. Eén van de vrouwen eiste waardevolle goederen van het slachtoffer.

Het slachtoffer vluchtte uit de woning en wist de politie te waarschuwen. Agenten gingen direct naar het huis aan de Westzeedijk. Hier aangekomen waren de verdachten gevlucht. Er is een onderzoek in de omgeving gestart. Hierbij is onder andere gesproken met omwonenden. De daders zijn nog niet gevonden.

Aan de hand van onder andere sporenonderzoek en getuigenverklaringen wordt het onderzoek voortgezet.

Heeft u zaterdagavond rond zeven uur iets verdachts gezien bij een flat aan de Westzeedijk? Heeft u de twee vrouwen waarvan een jongere en een oudere samen met een man zien lopen? Of heeft u anderszins informatie over deze diefstal? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.