Aanrijding tussen auto en streekbus Vaanweg Rotterdam

Op de Vaanweg heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een streekbus. De personen in de bus zijn geschrokken maar raakten niet gewond. De bestuurder van de auto is gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Voor de aanrijding werden twee ambulances gealarmeerd. De bestuurder van de auto liep een snee in zijn gezicht op. Omstanders hebben eerste hulp verleend waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is overgebracht. De politie meldt dat de bestuurder ten tijde van de aanrijding onder invloed was. Uit bloedonderzoek is gebleken dat de hoeveelheid stoffen die de rijvaardigheid beïnvloeden in het bloed binnen de grenswaarden vielen, waardoor de persoon niet vervolg wordt voor het rijden onder invloed.

Beide voertuigen liepen flinke schade op. Twee bergers kwamen ter plaatse om de voertuigen af te slepen. Meerdere agenten hebben met bezems het met brokstukken bezaaide kruispunt schoongeveegd. Ten tijde van het ongeval konden automobilisten op de Vinkenbaan niet afslaan richting de A15 en Oldegaarde. Vanaf de Vaanweg kon verkeer eveneens niet afslaan naar de Oldegaarde. De Oldegaarde was voor gemotoriseerd verkeer afgesloten richting de Vaanweg.

0APEoT.jpg

G9ez6r.jpg

fOB3mK.jpg

qE6Ido.jpg

Vh6KZ8.jpg

aGhkMi.jpg

KytVXo.jpg