Auto over de kop en vechtpartij na verkeersruzie Weena Rotterdam

Na een verkeersruzie op de Weena in Rotterdam is in de nacht van maandag op dinsdag een auto over de kop gevlogen. De tegenpartij ging er na het ongeval vandoor. 

Op het kruispunt met de Conradstraat kregen twee automobilisten ruzie met elkaar. Enkele honderden meters verderop sneed de een de ander af waarna de Volkswagen Polo over de kop ging. De tegenpartij sloeg op de vlucht. De bestuurder van de Volkswagen kroop uit zijn auto en ging te voet maar gewond achter de tegenpartij aan. Na een korte achtervolging gaf de Volkswagenbestuurder het op. 

Een vrouw die in de gekantelde auto zat is na behandeling op straat overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder en een andere inzittende raakten beide lichtgewond en zijn ter plaatse aan hun verwondingen behandeld. 

Na ongeveer een halfuur meldde de gevluchte partij zich bij het ongeval. Al snel liepen de emoties tussen beide groepen hoog op waarna een flinke vechtpartij ontstond. Hierbij zijn over en weer enkele flinke klappen uitgedeeld. De politie heeft beide groepen uit elkaar gedreven waarbij ook door de poltie enkele klappen zijn uitgedeeld met de wapenstok. 

Na een alcohol en speekseltest bleek de bestuurder van de Volkswagen Polo onder invloed te zijn van drugs. Hij is aangehouden voor het rijden onder invloed. Het voertuig is door een berger weer op vier wielen gezet en afgesleept. De weg was tijdens het incident afgesloten voor verkeer. 

ETxkYn.jpg

dYwOm3.jpg

xXmI0U.jpg

4H4I5W.jpg

rJsy9d.jpg

wBuuOp.jpg

m1Ufxk.jpg

Ju13HP.jpg

O2cgVd.jpg

N7NWKh.jpg