Arrestatieteam pakt Rotterdammer op vanwege overval in Zoetermeer

Arrestatieteam pakt Rotterdammer op vanwege overval in Zoetermeer

Een arrestatieteam van de politie hield woensdagochtend 28 januari een 25-jarige Rotterdammer in zijn woning aan, op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval aan de Cesar Franckrode op 19 november. Twee mannen overvielen woensdagochtend 19 november een 49-jarige man in zijn woning aan de Cesar Franckrode in Zoetermeer. 

Ze bedreigden de bewoner met een wapen en namen zijn auto mee. De politie zocht direct na de overval in de omgeving van de Cesar Franckrode en Zoetermeer naar de verdachten, maar troffen hen niet meer aan. Wel werd het gestolen voertuig aangetroffen bij het tennispark in de Buytenweg in Zoetermeer. Het onderzoek leidde uiteindelijk naar de 25-jarige verdachte uit Rotterdam. Het onderzoek gaat onverminderd verder en zal zich onder meer richten op het opsporen van de tweede verdachte.

Tips? Bel de politie

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.