Arrestatieteam ingezet na schietpartij in woning Katendrechtse Lagedijk Rotterdam (video)

Arrestatieteam ingezet na schietpartij in woning Katendrechtse Lagedijk Rotterdam (video)

Donderdagavond ontving de politie een melding dat buren schoten hadden gehoord in een woning aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam. Agenten die op de melding afgingen troffen inderdaad in een woning een aantal hulzen aan. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Het arrestatieteam werd ingezet, omdat de agenten vermoedden dat in een naastgelegen woning zich iemand zou bevinden die bij de schietpartij betrokken zou zijn geweest. Bij de inval werd uiteindelijk niemand aangetroffen.

(Update) Man beschoten in woning; verdachte aangehouden
Donderdagavond hielden agenten een 23-jarige Rotterdammer aan voor betrokkenheid bij een schietincident op de Katendrechtse Lagedijk. De politie is een onderzoek gestart. Donderdag rond 23.00 uur meldden bewoners dat ze meerdere schoten hadden gehoord in een woning aan de Katendrechtse Lagedijk. De politie ging het huis binnen, maar trof daar niemand aan. Wel lagen er kogelhulzen. Ook het huis ernaast is onderzocht, omdat er sporen naar toe leidden. In die woning was ook niemand. 

Bij de spoedeisende hulp was een slachtoffer van een schietincident binnengekomen. De politie snelde naar het ziekenhuis en stelde een onderzoek in. Daar werd het 20-jarige slachtoffer uit Rotterdam aangetroffen. De politie arresteerde de man die het slachtoffer naar het ziekenhuis heeft gebracht, vanwege mogelijke betrokkenheid bij het schietincident.