Achtervolging na vechtpartij eindigt tegen verkeerslicht Slinge Rotterdam

Op de Slinge in Rotterdam is maandagavond een auto op een verkeerslicht geklapt na een achtervolging. Die ontstond na een ruzie met opvolgende vechtpartij. Eén persoon raakte bij de aanrijding gewond. Een agent incasseerde een kopstoot.

De politie werd gealarmeerd vanwege een hoogopgelopen ruzie en opvolgende vechtpartij tussen twee families in de wijk Pendrecht, waarbij melding gemaakt werd van een schietpartij. Van een schietpartij bleek echter geen sprake te zijn. Meerdere personen zijn in auto’s gestapt waarna een achtervolging ontstond. Die eindigde tegen een verkeerslicht op de kruising Slinge met de Zuiderparkweg. Naast het verkeerslicht waarvan de lampeninstallatie enkele meters verderop terecht kwam, liep de auto ook forse schade op. Een politietakel heeft het voertuig geborgen.

Getuigen melden dat de tweede auto gestopt is waarna meerdere personen met stokken uitgestapt waren. De politie kwam massaal ter plaatse en heeft rondom het incident twee personen aangehouden. Hun rollen worden onderzocht.

Eaqb0T.jpg

MGUZ8D.jpg

jN9aL9.jpg

6iTwIe.jpg

s5eeUB.jpg

s8gx36.jpg

Xzs8BP.jpg

TRV7UK.jpg