Achtervolging na ANPR-hit eindigt in 2 aanhoudingen Bergsingel Rotterdam (video)

Donderdagavond zijn 2 personen gewond geraakt en aangehouden na een politieachtervolging naar aanleiding van een ANPR-hit. De bijrijder sprong tijdens het rijden uit het voertuig en de bestuurder is aangehouden met behulp van een politiehond.

De achtervolging werd ingezet vanaf de Coolsingel en ging met hoge snelheid door het centrum van Rotterdam. Na meerdere rondjes te hebben gereden sprong op de Bergsingel de bijrijder uit het voertuig en raakte hierbij zwaargewond. Hij is na behandeling in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

De bestuurder van het voertuig reed door en kwam in een doodlopende zijstraat tegen een ander voertuig tot stilstand. Vervolgens ging hij er te voet vandoor. De politie wist hem al snel op te sporen en gaf hem een bevel zich over te geven. Hier gaf de man geen gehoor aan, waarna de politiehond werd ingezet. De man liep hierbij een flinke bijtwond op en is na behandeling in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide personen zijn aangehouden.

De politie heeft het voertuig in beslag genomen, het voertuig stond geregistreerd alszijnde gestolen.

djE4DR.jpg

bAhaSD.jpg

bt9wTE.jpg

ypWw7V.jpg

r3TWEI.jpg

f7lLek.jpg

sP6KpH.jpg

CR2hek.jpg

rlKEC8.jpg

uVM0P9.jpg

sFr4UM.jpg

EqGLIV.jpg

Q1YuBy.jpg