Aanrijding met vier gewonden

Aanrijding met vier gewonden

Drie mensen moesten vrijdagochtend door de brandweer uit hun auto worden geknipt, nadat zij betrokken raakten bij een kettingbotsing. Het incident gebeurde rond 08.15 uur op de Burg. v. Dijklaan, nadat een automobiliste achterop haar voorganger reed. Het gevolg was een kettingbotsing tussen vier personenauto's.

In eerste instantie leek er niet veel aan de hand en werd een ambulance en een politiewagen naar het incident gestuurd. Ter plaatse bleken drie inzittenden van de als eerst aangereden auto last te hebben van hun nek en rug. Dit was voor de hulpverleners ter plaatse reden om op te schalen. Via de alarmcentrale werden twee extra ambulances gealarmeerd, werd de brandweer opgeroepen en werden ook nog enkele politie-eenheden ter plaatse gevraagd.

Het dak van de wagen waarin de gewonden zaten, werd weggeknipt. Vervolgens was er genoeg ruimte gecreëerd om de slachtoffers één voor één, rechtstandig uit het voertuig te halen. Alle drie werden voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Ook een zwangere vrouw werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De technische ongevallendienst van de politie maakte ter plaatse foto's voor het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.