Aangehouden man geen verdachte meer schietpartij De Mussetstraat Rotterdam

Aangehouden man geen verdachte meer schietpartij De Mussetstraat Rotterdam

In de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 februari kwam een 24-jarige man om het leven in de Rotterdamse De Mussetstraat. Twintig rechercheurs zoeken naar de dader(s) van dit levensdelict. De 26-jarige man die diezelfde nacht werd aangehouden is inmiddels geen verdachte meer.

Enkele minuten vóór middernacht belden buurtbewoners dat ze schoten hoorden. Agenten die ter plaatse kwamen troffen kort daarna in De Mussetstraat een zwaargewonde man aan. Deze 24-jarige Rotterdammer bleek levensgevaarlijk gewond en overleed kort na aankomst in het ziekenhuis overleden. Het schietincident blijkt zich te hebben afgespeeld in de Dumasstraat. Niet lang na het incident werd een 26-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden en geen verdachte meer.

De politie startte in en rond het plaats delict een onderzoek, waarbij onder meer naar sporen werd gezocht en getuigen werden gehoord. Het onderzoek is op 5 februari voortgezet in de vorm van een zogenaamd Team Grootschalige Opsporing dat met 20 rechercheurs is bemenst.