83 bekeuringen en vier aanhoudingen tijdens controle in Rotterdam-Oost

De politie heeft woensdag op diverse locaties in de wijken Het Lage Land en Prinsenland controles uitgevoerd. De controles werden uitgevoerd op diverse overlastlocaties door de (wijk)agenten. Uit de cijfers blijkt dat de controles niet voor niets zijn uitgevoerd: in totaal zijn er 83 bekeuringen uitgedeeld voor uiteenlopende feiten. Meerdere bestuurders reden onverzekerd rond, reden door rood of parkeerden op een invalideparkeerplaats.

Bij een statische controle op de Prins Alexanderlaan en de Prinsenlaan zijn tientallen scooterrijders gecontroleerd, 17 scooters reden te hard en hebben naast de bekeuring een WOK-melding gekregen. 16 scooterrijders bleken geen geldig rijbewijs te hebben, uiteindelijk is één van deze scooters in beslag genomen.Tijdens de controle reden agenten ook onopvallend rond in de wijk.

Eén bestuurder werd gepakt voor rijden onder invloed, een andere bleek nog te worden gezocht naar aanleiding van een mishandeling. Twee bestuurders zijn aangehouden omdat zij zich niet konden legitimeren.

De wijkagenten van Het Lage Land en Prinsenland blikken terug op een succesvolle actie in samenwerking met het Team Verkeer en de politievrijwilligers.

 

S8NbvR.jpg

qrDErw.jpg

6UPKyc.jpg

GphJae.jpg

xUHcAC.jpg

L9Lkf9.jpg