81 bekeuringen en 7 aanhoudingen tijdens controle in Rotterdam-Ommoord

De politie kon vrijdag opnieuw op veel blijdschap van de bewoners in Rotterdam-Ommoord rekenen tijdens verkeerscontroles: 81 bekeuringen werden uitgedeeld en zeven personen weren aangehouden.

De politie schreef in samenwerking met het verkeershandhavingsteam en handhaving het aantal bekeuringen uit voor verschillende feiten, bestuurders die onnodig herrie maakte met hun voertuig werden op de bon geslingerd.

21 bestuurders die te snel reden en aanzienlijk boven de maximale snelheid zaten werden bekeurd, 12 scooterrijders die sneller dachten te zijn door over het fietspad te rijden ontkwamen niet aan de politie. Terwijl er een bekeuring werd uitgeschreven werden de scooters onderworpen aan een controle op de rollerbank. Zeven bestuurders konden hun weg te voet vervolgen, zij reden in of op een voertuig zonder dat zij een rijbewijs bleken te hebben.

Zeven aanhoudingen

Tijdens de controles die werden gehouden op de Prins Alexanderlaan en de President Rooseveltweg zijn ook zeven aanhoudingen verricht, waaronder voor het rijden onder invloed, twee anderen werden gepakt vanwege een openstaande boete en het rijden met een ingevorderd rijbewijs. Een automobilist kreeg een volgteken en botste vervolgens achterop een politiemotor met blikschade als gevolg: niemand raakte gewond.

De politie blikt terug op een succesvolle actie die heeft geleid tot tevredenheid onder de bewoners van Rotterdam-Ommoord. Afgelopen donderdag hield de politie een gelijke actie in Rotterdam-Nesselande, hier werden 45 bekeuringen uitgedeeld.

yWZHUC.jpg

a4G24n.jpg

r4kGGF.jpg

RejNwa.jpg

WAyZLL.jpg

EoVUeC.jpg

0DoH5y.jpg